Contabilitatea este elemntul cheie al afacerii tale

In functie de ce se intampla cu contabilitatea, compania ta va fi una de succes sau nu. Tu ce iti doresti pentru compania ta?.

Despre Noi
Image 01

Va oferim o gama larga de servicii financiar-contabile, cu scopul eficientizarii fluxurilor de capital si al prevenirii situatiilor neplacute datorate insuficientei cunoasteri a legislatiei fiscale. De asemenea, va oferim servicii de Resurse Umane, personal si salarizare, cat si servicii de consultanta in domeniul fiscalitatii romanesti.

Infiintare firma

Va putem oferi urmatoarele facilitati: -ne deplasam personal la Registrul Comertului Bucuresti; -redactam toate actele necesare( acte constitutive, declaratii, contracte) fara costuri suplimentare -va ridicam registrele obligatorii( RUC, REF, RI). - la cerere -facem demersuri pentru eliberarea Certificatului de Inregistrare in scopuri de TVA – la cerere -consultanta juridica permanenta –la cerere.

Aplica
Contabilitate
image

» Inregistrarea cronologica a documentelor contabile conform regementarilor contabile in vigoare;
» Intocmirea balantei lunare de verificare...

Detail
Expertiza contabila
image

» verificarea documentelor inregistrate in contabilitate; » expertize contabile solicitate de persoane juridice; » intocmirea situatiilor privind inregistrarile si platile taxelor si impozitelor...

Detail
Consultanta si evaluare
image

Intocmirea planului de afaceri; Consultanța cu privire la procedurile de inregistrare fiscala a companiei; Intocmirea de documentații pentru obținerea de credite.

Detail
Consultanta financiar-contabila si fiscala
image

» Elaborarea documentatiei necesare pentru obtinerea de credite; » Analiza situatiei creantelor si datoriilor...

Detail
Servicii pentru PFA
image

Esti PFA? Este simpla contabilitatea PFA-urilor? Te-ai gandit vreodata cat timp aloci lunar, trimestrial, anual, intocmirii actelor, gestionarii lor si depunerii lor? Cat si ce inseamna pentru tine acest timp? Bani, relaxare, mai multe contracte.

Detail
Schimbare sediu, transfere
image

Sediul social reprezinta un element de identificare al oricarei societati comerciale si are un puternic caracter de stabilitate.

Detail